Hoe ik werk

In opdracht voor de klant

Na een kennismakingsgesprek, waarin wij jouw wensen en de mogelijkheden bespreken, ontvang je van mij een vrijblijvende offerte.

Jouw wensen

Wanneer ik voor jou een herinnerings-, geboorte- of bedankdoos mag maken, wordt er in een persoonlijk gesprek dieper ingegaan op jouw wensen en/of herinneringen die jij verwerkt wilt zien. Ook de persoonlijke spulletjes kunnen worden overhandigd. Met alle gegevens en persoonlijke bezittingen zal ik uiteraard zeer zorgvuldig om gaan.

Prijs

vanaf € 125,00 excl. BTW.

Zie de Prijslijst voor een overzicht van alle prijzen.

Note: Indien van toepassing zal ik waardevolle en kostbare sieraden enkel en alleen in jouw bijzijn en onder strikte voorwaarden verwerken.

Versturen

Wil jij liever je verhaal en spullen opsturen, dan is dit ook mogelijk. In dit geval zou ik je met nadruk willen adviseren een doos(je) te gebruiken en het geheel aangetekend te versturen. (Zie verzenden)

Samen met de klant

Offerte

Ook hier zal ik eerst in gesprek gaan met jou om te kijken wat jouw wensen zijn en binnen de mogelijkheden past, waarna je een vrijblijvende offerte ontvangt.

Atelier of op locatie

Kies je er voor om onder mijn begeleiding aan de slag te gaan, zullen wij hierover afspraken maken over: plaats, datum en tijdstip. De mogelijkheid bestaat om dit in mijn atelier te doen of op locatie. Duur van het maken ligt tussen de 4-6 uur. Een stukje coaching is veelal onderdeel van deze dag.

Prijs

vanaf € 185,00 excl. BTW.

Zie de Prijslijst voor een overzicht van alle prijzen.

Werk uit eigen atelier

Ben je geïnteresseerd in mijn kunst, maar weet je nog niet of het wel binnen jou interieur past, dan bestaat er de mogelijkheid tot huurkoop. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen of het contactformulier invullen.

Bezorgkosten:

< 20 km gratis
> 20 km: € 0,75 per km

Verzenden:

Ik hanteer de prijzen van PostNL. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Verzenden pakket basis (onverzekerd) t/m 10 kg € 6,95 + track and trace (max. formaat 100x50x50 cm)
  • Pakket t/m 10 kg aangetekend € 8,60 (verzekerd tot € 500,00) of € 14,45 (verzekerd tot € 5.500)

NOTE: Deze bedragen gelden voor binnenlandse pakketten. Prijzen onder voorbehoud ivm wijzigen

Ervaringen

Ben je benieuwd naar de ervaringen van mensen die bij mij een herinnerings-, geboorte- of bedankdoos hebben gemaakt? In het gastenboek lees je enkele bevindingen.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met mij op.