Geboortedoos (laten) maken

De geboorte van een kind is een bijzondere gebeurtenis. Het nieuwe leven dat in jou (of je vrouw) groeit. En dat ook jou/jullie leven zal gaan veranderen.

Om nooit te vergeten

Misschien weet je al wat het gaat worden of laat jij je verrassen. Er is al naar namen gekeken en je voelt de nesteldrang. Je gaat allerlei dingen aanschaffen en voelt de enorme liefde in je opwellen wanneer je vertederd naar die kleine kleertjes kijkt.  Wanneer de baby er eenmaal is, wil je niets liever dan alles vastleggen. Alle herinneringen bewaren om nooit meer te vergeten.

Het eerste plukje haar

Een geboortedoos is een prachtige manier om al die herinneringen in te bewaren. Het eerste haarplukje, de melktandjes. Die eerste paar kleine schoentjes. Dat grappige pakje wat jouw/jullie kindje van opa en oma heeft gekregen. De speen en de lievelingsknuffel die helemaal versleten is door al het gesabbel.

Doos vol geboorteherinneringen

Als moeder heb je misschien wel de gedachte of wens dat je de geboortedoos later aan je kind mee wilt geven. En met een beetje geluk gaat de doos vol geboorteherinneringen misschien door naar de volgende generatie. Nog vóór jouw kindje er is, kan je zelf de geboortedoos maken. Met al jouw gevoel en emoties er in verwerkt wordt het iets heel speciaals.

Geboorte cadeaudoos
Geboorte geschenkdoos in opdracht € va 35,00

Ben je geïnteresseerd in het (laten) maken van een geboortedoos kijk dan op de pagina hoe ik werk naar de verschillende mogelijkheden