Workshop: Tastbare herinnering maken voor nabestaanden

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
05/12/2017
09:30 - 14:00

Locatie
Onesto e Bella


Heb jij behoefte om, samen met gelijkgestemden, jouw verhaal te vertellen, jouw emoties te laten zien en delen hoe jij omgaat met het verlies van die dierbare persoon? En wil jij graag weten hoe je een bijzondere tastbare herinnering kunt maken?

Voorzijde herinneringendoos 'brocante pianokistje'

Iedere eerste dinsdag van de maand geef ik een workshop: tastbare herinnering maken. Dit kan een herinneringsdoos, een collage met foto’s en brieven etc van de overledene of een schilderij zijn.

Terwijl je bezig bent met jouw tastbare herinnering, kun je praten zonder schaamte of oordeel. Alles mag er zijn in aandacht en met ruimte voor al jouw emoties van verdriet, frustratie, boosheid en onmacht. Maar ook met een lach en de fijne herinneringen die je hebt aan deze persoon/personen.

Onder het genot van koffie, thee, lekkers en een kleine lunch, leg ik je uit hoe je jouw uitgekozen thema vorm kunt geven en welke materialen je zoal kunt gebruiken. Laat je leiden door je gevoel en inspiratie van dat moment en geniet vooral van de ontspannen sfeer die het werken met zich mee brengt. Iedereen kan het en daar waar je het moeilijk vindt hoe je verder moet of welk materiaal je wilt gebruiken, ondersteun ik je.

Prijs is: € 50,00 inclusief alle materialen, hapje, drankjes en lunch

Opgave gaat via het contactformulier met vermelding van de datum waarop je graag mee wilt doen. Een reservedatum zou handig zijn, mocht de workshop vol zitten of niet door gaan.

Een workshop gaat door bij minimaal 4 en maximaal 6 personen

Voor verdere informatie of vragen kun je ook even bellen.