Bedankdoosjes detail

Bedankdoosjes (laten) maken

Je kent het misschien wel. Je hebt iets bij een bedrijf besteld en bij ontvangst van je goederen vind je een kleine attentie. Of na het huwelijksfeest ontvang je een kleinigheidje als bedankje voor je komst.

Liefdevolle boodschap

Het kan een teken zijn van liefde, genegenheid en dankbaarheid dat de gasten zijn gekomen. Dat klanten jouw werk waarderen waardoor ze regelmatig bij jou terugkomen.
Je kunt een persoonlijke boodschap in de doosjes opnemen of er een andere aanvullende kleinigheid in doen, zoals bv een steentje of miniatuur boeddha. Al naar gelang jouw wensen en ideeën.

Mogelijkheden

Ook kunnen de bedankdoosjes door bv de kinderen worden versierd en uitgedeeld aan het einde van het feest of de uitvaart. Het door kinderen laten maken van de bedankdoosjes tijdens een uitvaart, zorgt er voor dat zij ook betrokken worden bij het afscheid van die ene dierbare persoon. Tevens kunnen de doosjes gebruikt worden als bewaardoosje van bv een plukje haar, vingerafdruk en/of voor de kleine sieraden bij het sluiten van de kist. Ook worden ze wel gebruikt bij rituele uitvaart en het ritueel uitstrooien van as.

Bedankdoosjes in opdracht

Kleine attentie

Bedankdoosjes zijn speciaal bedoeld als kleine attentie voor gasten of klanten bij bijvoorbeeld:

  • Geboorte
  • Uitvaart (ook bij ritueel begeleiding te gebruiken)
  • Huwelijk
  • Bedrijven

Ben je geïnteresseerd in het (laten) maken van bedankdoosjes kijk dan op de pagina hoe ik werk naar de verschillende mogelijkheden.